I love pizza

Podwale 17a, 58-500 Jelenia Góra

tel.: 660 382 389



www.facebook.com/pages/I-Love-Pizza/410207655749478
brak strony www
Piotr-Pizza@wp.pl

Rejon: Centrum
Średnica największej pizzy: 30cm
Zakres cenowy: 20zł - 30zł
tutaj zapłacisz kartą
Array

I love pizza, to pizzeria, w której serwuje się oryginalną włoską pizze. Zaangażowani właściciele sprowadzają nawet prawdziwą włoską mąkę na ciasto. Pizza wypiekana jest w piecu opalanym prawdziwym drewnem, który jest zlokalizowany tuż obok lady – jest on prawdziwą ozdobą lokalu. Na stołach mamy do wyboru kilka rodzajów oliw smakowych, którymi można polać pizzę. Nie liczcie tu na sos czosnkowy! Tu jest wszystko zgodne z włoską tradycją. Cudowna jest pizza z Chorizo – hiszpańską kiełbasą.

Ciekawe piwa w I love pizza

Może piwo nie jest standardowym dodatkiem do pizzy, jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby po przepysznej pizzy wypić kufelek porządnego Lwówka. W zależności od dostępności mamy do wyboru Lwówek Jankes, Porter i malinowy. Ostatnio również były dostępne węgierskie wina. Warto śledzić knajpkę na FB, bo pojawiają się tam wszystkie nowości.

DODAJ OPINIĘ

  1. Danuta

    I love Pizza została zamknięta, a nowi własciciele tylko nieudolnie naśladują jakość i styl pizzerii. Nie polecam!

  2. Danuta

    I Love Pizza została zamknięta 31 grudnia 2014r. Teraz na jej miejscu jest inna pizzeria, inny właściciel, inne ciasto.
    Nowa pizzeria podszywa się nieudolnie pod starą nazwę pizzerii i chce korzystać z jej renomy.

  3. admin

    Niestety sam byłem ostatnio tam i muszę się z Panią zgodzić. Pizza z chorizo miała surowe ciasto…

  4. Basia

    Chodziłam z mężem często do I love pizza, zauważyliśmy ze bardzo często zmienia się tam Pan robiący pizzę co całkowicie zepsuło to jakość tej firmy. Pizza odbiega od początku powstania pizzeri. nie wiem wydaje mi się ze właściciel jest ten sam a zmienia się jedynie personel.

  5. Virtual Private Server

    Prawdziwie wloska pizza wykonana z produktow najwyzszej jakosci i z dochowaniem starannosci w kazdym aspekcie tworzenia. Warto zaczac nim zarzadzac w celu miedzy innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.